About Fidzly

My photo
One name that quite unique administered by my father to me. That S.W.T Servant Of Allah Born Around Sacred Date 6th of October Chicken Year. Stay in a remote village yet full with past history. Having Blog that can find peace at a time experience boredom.

Fidzly Friend

Fidzly Friend
Imam Muda!! DEM1S3

Premier League

Bola Cinta:-)

                   
Liverpool history, photos

Followers Fidzly:-)

Cerita 2010

15 November 2010

- Semua Calon Spm 2010 di salah sebuah sekolah daerah Hulu Selangor menjadi "tragedi november" mereka apabila bersalaman dengan guru - guru yang telah banyak membantu mereka dalam pelajaran sekolah buat terakhir kali. Tangisan dan kesedihan jelas ternampak pada wajah pelajar perempuan yang mempunyai hati yang sangat cepat  "tersentuh"..
Selepas mengalami kesedihan semua pelajar sibuk dengan rakan dan guru masing-masing mengambil gambar untuk dijadikan kenang-kenangan.. Suasana bertukar menjadi ceria..


23 November 2010 
- Tarikh bersejarah kepada calon spm 2010 di malaysia.. Pada hari tersebut, bendera sekolah diturunkan dan bendera perang badax dinaikkan.. Perang tersebut bermula pada jam 8 pagi..  Dimulakan dengan sehelai kertas yang mengandungi unsur-unsur yang dapat mereka mencapai kejayaan...

       Calon spm 2010 mengikuti jadual yang berada di bawah ini setiap hari..

 Jadual diatas mengalami masalah!!! Kesulitan amat dikesali

13 Disember 2010
-Segelintir pelajar di sekolah menengah telah mencapai hari kebebasan(merdeka) dan segelintir pelajar masih meneruskan lagi peperangan yang masih belum selesai... tetapi peperangan akan habis keseluruhannya pada 20 disember 2010..
Tema calon yang dah abes belajar adalah Tamatlah Zaman persekolahan!!!

    Ni salah satu keceriaan dan kegembiraan apabila peperangan yang mereka tempuhi sudah sampai kegarisan penamat.. X yah nak baca buku relax kt wall jer la!!!

1 Januari 2011
-Tamatlah tahun peperangan spm pada tahun 2010.. Semua tinggal kenangan kepada pelajar T5 semasa berada di sekolah..
Azam baru telah dipendamkan dalam hati untuk mencapainya.. 2011 merupakan tahun yang menentukan hala tuju mereka.. Adakah mereka menyambung pelajaran atau kerja.. Mungkin ada yang sudah mendirikan rumah tangga dan sedang menunggu kelahiran anak yang pertama..

Muka Macam Shin Chan
Category: 1 comments

1 comments:

i am S!L4H.. said...

hahah....moment antare terbest dlm hidup adalam abis sekolah......yeaaaaaa

tapiiiii...pandang ke hadapan....oh my god......

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Angka Giliran:-)

Fidzly Visitor

Recent Post

Iklan!!

Iklan!!
Nutrien Cerdas Minda

Blog Saudara Mara