About Fidzly

My photo
One name that quite unique administered by my father to me. That S.W.T Servant Of Allah Born Around Sacred Date 6th of October Chicken Year. Stay in a remote village yet full with past history. Having Blog that can find peace at a time experience boredom.

Fidzly Friend

Fidzly Friend
Imam Muda!! DEM1S3

Premier League

Bola Cinta:-)

                   
Liverpool history, photos

Followers Fidzly:-)

Masa Untuk Berulang Ke Port Dickson


Assalamualaikum


Tengok jam, pukul 2.43 pagi. Hmm ~ Bangun dari tidur dan tengok calender. Eh eh ~ hari ini dah 18hb lah ~ Maknanya aku dah kena balik PPD dah ~


Cepatnya masa berlalu. Sumpah aku cakap. Kejap betul masa berlalu. Rasanya baru semalam aku dengan kawan-kawan aku tengah jawab paper final. Rasanya baru semalam aku dengan kawan-kawan aku duk kemas-kemas dewan lepas habis dinner. Rasanya baru semalam aku dengan kawan-kawan aku pergi merehatkan minda di Teluk Kemang dan rasanya baru semalam aku dengan kawan-kawan aku bertungkus-lumus study untuk subjek electric walhal otak dan jasad sebenarnya dah tak ada kat sini sebab duk melayang-layang kat rumah -.-


Cepatnya masa berlalu -.-


Lepas sarapan aku masuk PPD dah. Aku tak tahu siapa lagi yang balik 18hb sebab selalunya aku dengan Member akan plan sama-sama untuk masuk PPD sama-sama dan kemudian pergi PolyMall sama-sama. Tapi untuk semester ini, dah tak ada dah ~ Hmm ~ Jujur aku cakap, aku tak dapat bayangkan macam mana kehidupan aku kat PPD nanti tanpa dia


Kenapa aku masuk awal? Sebab aku tak suka lah macam esok start kelas, hari ini aku dah penat duk kemas-kemas barang. Sebab aku ni kalau bab-bab mengemas memang mengambil masa yang lama. Lagipun atleast 20hb tu aku boleh lah beronggeng-ronggeng dengan kawan-kawan aku yang lain sebab aku dah siap kemas barang. HAHA :D


Barang-barang semuanya aku tak berapa pasti dah kemas semua ke belum. Aku dah kemas dah semalam cuma aku rasa macam tak lengkap je. Aku tak tahu apa yang tak ada lagi dalam senarai barang-barang yang nak bawak ke PPD tue -.-


Hari ini sambung packing lagi. Ingat Na beli meja mcm ni kat rumah sewa nnti.. Ala-Ala Jepun :)


Okay ~ got to go ~ Aku nak pergi download lagu. Ape sal lah sume lagu yang aku download semuanya lagu separuh-separuh je -.- Tak penuh macam yang aku dengar kat radio tue? Tensen aku
Category: 0 comments

Koleksi RayBan!!

Td Fidzly Baru Beli Spec. Jenama Okey,, Ini Adalah Cermin Mata Yg Kelima,, Hahaha,,
Ari Ni Aq na TunJuk KoLeksi RaybAn And OKeY.. :)



Model: RB 2143 Wayfarer II



Model: RB 2143 Wayfarer II

                      WAYFARER GRADE 5A & 3A RB2140
Grade 5A (original grade)
Code: 2140BLMATTEM5A
Price: RM140



RAYBAN AVIATOR RB3025/RB3026
MEDIUM SIZE 58[]14 AND LARGE SIZE 62[]14
FRAME: SILVER
LENS: MERCURY/MIRROR
CODE: SSCM(medium) SSCL (large)
PRICE: RM70

Category: 0 comments

Lawatan Imam Muda Dem1s3 Ke Muzium Tentera Darat Port Dickson

Satu Hari Sebelum Exam Engineering Science,,
Imam Muda DEM1S3 Telah Mengadakan Lawatan Sambil Bergambar Di Muzium Poli PD,,

Transport 

Bumblebee WHE!!
Driver By



Tempat Dikunjungi






















Category: 0 comments

Kawan Terbaik!!!

MeMpuNyai SeOrang KawAn Permpuan Yang memahami dan senTiasa MengaMbil Berat.. 


DIalah (Fatin Heizen!!!)


NOR FATIN FATEHAH


BERASAL DARI BANTING SELANGOR


TINGGAL DI JERANTUT , PAHANG


BEKAS PELAJAR SM TEKNIK BENTONG


LAHIR PADA 18 MARCH DI HOSPITAL BANTING
















DisEbalik Cerita:-


~ First Add kat FB,, Seperti biase,,
~ Menuntut sama poli kat Fidzly di Politeknik Port Dickson
~ Beliau Seorang yg perIang..
~ Amat Aktif Dalam Sukan Netball..
~ Fidzly mengEnali lebih Kurang 5 bUlan,, lame tu
~ Tetapi Dia telah menJady Kepunyaan Org..


Hahaha:)


sampai Disini cerita Harini... Len Kali Aq MasUk Kn eNtry Baru,, Hahahah,,


To Fatin Heizen,, 


Jgn LuPe Baca Ni!!
Category: 0 comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Angka Giliran:-)

Fidzly Visitor

Recent Post

Iklan!!

Iklan!!
Nutrien Cerdas Minda

Blog Saudara Mara