About Fidzly

My photo
One name that quite unique administered by my father to me. That S.W.T Servant Of Allah Born Around Sacred Date 6th of October Chicken Year. Stay in a remote village yet full with past history. Having Blog that can find peace at a time experience boredom.

Fidzly Friend

Fidzly Friend
Imam Muda!! DEM1S3

Premier League

Bola Cinta:-)

                   
Liverpool history, photos

Followers Fidzly:-)

Tips Memikat Wanita

Hari ini ramai rakan-rakan Mr.H meminta Mr. H menulis satu tips yang agak disukai dalam kalangan kaum lelaki.. Why?? Adakah Mr. H mempunyai kepakaran dalam hal itu.. Owh semestinya korang kena jawab.. "LU PIKIR SENDIRI!!".. trade abang Mr. H tu.. Ok Lah dengan permintaan korang semua Mr. H makbulkan...

Kalau nak mengayat awek tu mesti ada cara-cara yang agak seronok dipandang kaum wanita... kalau boleh yang menusuk kalbu.. Tidak perlu kehenseman.. Just Simple!! bukan justin beber.. Owh itu pepatah kawan Mr. H Justin Beber

1. Kekemasan Diri..
Nak mengorat awek mestilah mempunyai kekemasan diri.. Pakai kemeja ke t-shirt yang penting kemas... Jangan lupe pakai Deodorant (AXE) itu penting.. Terus jer dapat nombor.. Yang paling penting Mr. H nak kasi tau kat hang pa semua.. (Mulut Jangan Bau Puaka).. Jangan kata awek lari.. Monyet pun tak datang dekat..


 2. Duit..
Duit merupakan salah satu perkara penting supaya kita dapat memikat awek dengan mudah.. Awek sekarang pandang duit jer.. Kalau tak de duit macam mane korang nak ajak awek korang dating..


 tengok wayang pun kena duit sekarang ni.. Kalau awek korang nak terkencing.. masuk tandas pun kena bayar.. Jadi korang perlu mempunyai duit yang mencukupi..

3.Mempunyai sifat hormat-menghormati dan sopan santun..
 Kenapa Mr. H memberi kata kunci tersebut?? Sifat hormat-menghormati dan sopan santun merupakan salah satu perkara penting.. Kaum wanita memang suka hormat kepadanya apatah lagi keluarga.. Jadi korang perlulah mengamalkan sikap berikut..


4.Jadilah diri sendiri
Ini yang paling penting sebenarnya. Jangan cuba berlagak alim, baik, ataupun berpengetahuan sedangkan diri kita sebaliknya. Nanti orang ingat kita poyo pulak. Mana-mana kelemahan, kita perlu perbaiki. Tak guna kita berpura-pura hanya untuk memenangi hati perempuan kerana lambat laut tembelang kita akan diketahui juga. Kalau setakat nak buat hit and run punya relationship mungkin boleh..tapi jika inginkan yang berpanjangan, jadilah diri sendiri. Itulah sebenarnya yang membezakan anda dan orang lain..
Ok. Lepas ni boleh try praktikkan. Kalau ada apa-apa soklan boleh tanya kat sini. Aku boleh la tolong jawab mana yang aku tahu. 

Setakat disina sahaja.. Hal ini Mr. H tidak boleh dikongsikan dengan anda semua terlalu banyak.. Nanti akan termakan diri sendiri..
Category: 0 comments

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Angka Giliran:-)

Fidzly Visitor

Recent Post

Iklan!!

Iklan!!
Nutrien Cerdas Minda

Blog Saudara Mara